Віра Олександрович

Таку інформацію від жителів Тернопільщини готові приймати цілодобово

Підприємець

Сервіс «Пульс», створений Державною фіскальною службою України, продовжує працювати, нагадали підприємцям і звичайним громадянам на Тернопільщині.

Нагадаємо, там приймають звернення щодо неправомірних дій і бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів (далі – Інформація).

– Заявники можуть надати Інформацію за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», і на електронну пошту idd@sfs.gov.ua, – уточнюють у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. – Інформацію приймають цілодобово!

Ось тільки варто взяти до уваги, що при наданні Інформації бажано назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (або найменування підприємства, установи, організації, суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові і посаду працівника органу ДФС, із яким пов’язана подія.

– Необхідними і також такі дані: дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги, – додають у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. – Якщо заявник не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації, Інформацію зареєструють, але – як анонімну.

У разі звернення представника заявника обов’язково слід надати відомості стосовно його повноважень здійснювати представництво законних інтересів і ведення справ заявника, пов’язаних зі сплатою податків, на підставі закону або довіреності.

– Якщо представник заявника не надає такі дані, Інформацію на сервіс «Пульс» не приймають, – пояснюють у податковій. – Про результати розгляду Інформації клієнтів повідомляють невідкладно або протягом 3 робочих днів. Якщо інформація потребує додаткового розгляду, то термін її опрацювання можуть подовжити.

У податковій наголосили, що не повідомляють заявникам: результати розгляду анонімної Інформації і повідомлень про наявність на офіційному веб-порталі/субсайтах ДФС недостовірної/застарілої інформації; методологічних чи технічних проблем в роботі електронних сервісів чи систем; відомості, що надходять до ІДД ДФС електронною поштою щодо мінімізації сплати податків, зборів, митних платежів, ЄСВ.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео