Чиновник, який вимагав у підприємця кругленьку суму, постане перед судом

3 (1)

На Тернопільщині керівник одного із підприємств постане перед судом за вимагання більше тисячі доларів. Він обіцяв посприяти у проходженні конкурсу.

Метою вимагання неправомірних коштів у розмірі 1 500 доларів та ще 10 тисяч гривень для одного із підприємців області стало власне збагачення. Та для цього підозрюваний використовував незаконний шлях, через що його і затримала поліція. Невдовзі він постане перед судом, повідомляє Національна поліція у Тернопільській області.

Ще наприкінці 2018 року до керівника філії одного із підприємств Тернопільщини звернувся місцевий житель, який хотів взяти участь в конкурсі на право перевезення пасажирів автобусним маршрутом. Проте чоловік не мав сертифікатів відповідності на транспорт, саме цим чиновник вирішив скористатися та допомогти чоловіку, але за окрему плату.

До злочинних дій він залучив одного із працівників, який мав забрати кошти у чоловіка та передати чиновнику. Та підприємець, у якого вимагали гроші, звернувся до поліції, яка після передачі коштів і затримала порушника. Наразі розслідування у справі завершене і передане на розгляд до суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео