10 тисяч з помешкання винесла невідома

42

Залишили ключ на підвіконні й втратили 10 тисяч гривень. Така неприємність спіткала жителів одного із сіл Зборівського району. Працівники поліції вживають заходів щодо розкриття злочину та застерігають краян не зберігати ключі від помешкань в легкодоступних місцях.

Як розповіли потерпілі, близько обіду вони пішли прибирати на цвинтар. Замкнули хату та залишили ключ від вхідних дверей на підвіконні, прикривши його ганчіркою. Коли повернулися, виявили, що в оселі побував злодій – двері були відчинені, а зі сховку зникло 10 тисяч гривень. У будинку потерпілих в одній із кімнат була старенька лежача бабуся, яка не розмовляє. Проте це не стало на перешкоді крадію, пише Досьє 102.

Як встановили поліцейські, того дня селом ходила незнайомка і жебракувала. Її правоохоронці підозрюють у вчиненні злочину та розшукують.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка.

Правоохоронці вкотре звертаються до краян пильнувати за своїм майном. Йдучи з дому, замикайте двері та не залишайте ключі від дверей у легкодоступних місцях – під килимком, на підвіконні, чи ще де-небудь. Якщо господарюєте на подвір’ї, теж зачиняйте будинок та підсобні приміщення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео