Особу чоловіка, який втратив пам'ять на Тернопіллі, встановили

4488203_800

Понад 5 місяців у Бережанах перебував чоловік, який втратив пам’ять і не міг пригадати, хто він та звідки.

Невідомого наприкінці листопада 2018 року зі зламаною рукою до лікарні привели небайдужі мешканці. Медики після надання необхідної допомоги повідомили про пацієнта поліцейським. Свої дані незнайомець повідомити не зміг, оскільки говорив, що нічого не пам’ятає. Чоловіка залишили у медзакладі, однак пам’ять до нього так і не провернулася, повідомляє «Досьє 102».

Матеріали щодо встановлення особи поліцейські розіслали в обласні засоби масової інформації, однак ніхто так і не впізнав розшукуваного.

Правоохоронці припускали, що чоловік може проживати в одній з  сусідніх областей, оскільки спілкувався він не характерним для нашого регіону акцентом.

Активні перепости матеріалів про невідомого з Бережанщини в соціальних мережах та відеосюжети на центральних телеканалах дали результат. Як з’ясувалося, «невідомий» свого часу проживав у селі Андрушки Попільнянського району Житомирської області. До того чоловік з родиною мешкав у Лановецькому районі, тож, ймовірно, тому і приїхав на Тернопільщину.

Поліцейські придбали квиток на автобус та відправили його додому. Там чоловіка повинні зустріти рідні.

Працівники бережанської поліції вдячні усім небайдужим, хто проявив активну громадянську позицію щодо встановлення особи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео