Орест Сарматський

Євросоюз знайшов час на Тернопіль

45675 (Copy)

День кар’єри ЄС стартував в обласному центрі.

Представництво Європейського Союзу в Україні запросило до Тернопільського національного економічного університету активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС.

– Мета сьогоднішньої події – ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України. Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові тренди в питаннях професійних компетентностей, про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах, можливості навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній, – розповіла кореспонденту «Терену» керівник Інформаційного центру ЄС у Тернополі Олена Васильків.

У роботі Дня кар’єри ЄС беруть участь гості з Представництва Євросоюзу в Україні, керівники міста, студентська молодь, представники ділових кіл Тернопільщини.

У рамках Днів кар’єри відбувається ярмарка вакансій, пройдуть панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз», тренінги щодо освітніх можливостей для студентів та випускників у рамках програми Erasmus.

Довідка «Терену». День кар’єри ЄС – проводиться в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та реалізується громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні.

Фото: eenu.edu.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео