На Тернопільщині долучаються до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» (фото)

2

Днями, працівники Підволочиської районної державної адміністрації провели благоустрій прибережної зони річки Збруч та узбіччя в’їзду у Тернопільську область з сторони Хмельницької області. 

В Тернопільському районі триває щорічна Всеукраїнська акція “За чисте довкілля” з озеленення, прибирання та благоустрою. В цей період особливу увагу приділяють упорядкуванню територій населених пунктів, створенню нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкуванню сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій та об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

3
3

- Благоустрій не обмежується рамками вищезазначеної акції. У районі й надалі здійснюватиметься робота по благоустрою та впорядкуванню територій, адже приведення території нашого краю до належного стану має бути не просто заходом в рамках одного дня, а тим завданням, яке громада району повинна виконувати щодня, аби мати затишний і привітний дім, що називається Надзбручанський край, - пише працівник Підволочиської районної державної адміністрації Борис Онищук.

1
1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео