На Тернопільщині авто на великій швидкості збило чоловіка (фото)

1

На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Солоне Заліщицького району, автомобіль MERCEDES-Benz Sprinter 412 D збив чоловіка. Аварія трапилася 15 квітня о 22:00. За словами тридцятивосьмирічного водія, потерпілий стояв на проїзній частині дороги.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, кермувальник автомобіля при роз'їзді із зустрічним транспортним засобом, одразу за підйомом, допустив наїзд на невідомого чоловіка, віком 50-60 років, пише Досьє 102.

2
2

Останній стояв посеред дороги, порушивши правила перебування на проїзній частині в темну пору доби. Його кермувальник не помітив, через обмежену видимість. Потерпілий загинув на місці пригоди.

За словами правоохоронців, аварія трапилася за межами населеного пункту, де допустима швидкість транспортних засобів 90 кілометрів за годину. На даній ділянці дороги нема ні пішохідних переходів, ні освітлення.

Правоохоронців та швидку викликав сам водій буса. Чоловік здав аналізи на вміст алкоголю. Він на момент автопригоди був тверезий. Слідчі встановлюють особу загиблого. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео