Представниця Тернопільського «Інваспорту»– чотириразова чемпіонка Європи з тенісу серед молоді

1

У болгарському місті Албена днями завершився чемпіонат Європи з настільного тенісу (молодь U 15 та U 18) серед спортсменів з порушеннями слуху. В складі національної дефлімпійської команди України представниця Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» Роксолана Будник виборола чотири золотих та одну срібну нагороди.

Так, спорстменка посіла перші місця в особистому розряді у віковій групі U 15 (серед спортсменів до 15 років)  та у віковій групі U 18 (серед спортсменів о 18 років).

Також у складі змішаних пар, виступаючи з полтавчанином Максимом Овчаренком, Роксолана стала переможницею у віковій групі U 15 та срібною призеркою у віковій групі U 18. А ще одну золоту нагороду наша землячка здобула, виступаючи у парі зі спортсменкою Міланою Ковальовою з Херсонської області у віковій групі U 18 серед дівчат.

Загалом, для медальної скарбнички збірної команди України з настільного тенісу чемпіонату Європи у Болгарії наші спортсмени здобули 7 золотих, одну срібну та три бронзових нагороди і вибороли перше командне місце.

Роксолана Будник – 2004 р.н., є ученицею Заліщицької державної гімназії імені братів Гнатюків, додають на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео