Більше п'ятдесяти колото-ріжучих ран виявили на тілі вбитої тернополянки

суд11

Запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави обрав суд підозрюваному у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки. Чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 115 частина 1 Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, підозрюваного звинувачують у вбивстві своєї знайомої. Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як «правильно жити», він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство, повідомляє «Досьє 102».

За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті від лікаря бригади швидкої допомоги. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої більше п'ятдесяти колото-ріжучих ран. Остання померла в результаті масивної втрати крові.

З метою ефективного розслідування даного злочину на місце виїжджали керівники ГУНП в Тернопільській області,  судово-медичні експерти, криміналісти та створена посилена слідчо-оперативна групу з числа досвідчених працівників карного розшуку.

Правоохоронці одразу розробили план першочергових слідчо-оперативних дій, опрацьовувалися різні версії того, що трапилося. Під час розслідування працівники поліції з'ясували, що до вбивства міг бути причетний хтось із знайомих жертви. Загибла працювала майстром в одному з тату-салонів Тернополя. Оперативники встановили особи усіх клієнтів, які впродовж останніх місяців зверталися до потерпілої. В поле зору потрапив один з них.

Оперативники управління карного розшуку Тернопільщини затримали чоловіка в центрі Львова. Підозрюваному оголосили підозру ще 17 квітня, а 18-го обирали міру запобіжного заходу. Адвокат підозрюваного пропонував домашній арешт, в той час, як прокурор просив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки чоловікові інкримінують тяжкий злочин-вбивство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео