Орест Сарматський

Справу агрохолдингу із центральним офісом у Тернополі передали у поліцію

2303512 (Copy)

Спеціалізована антикорупційна прокуратура забрала у Національного антикорупційного бюро кримінальне провадження щодо аграрного холдингу «Мрія» і передала його до поліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

– НАБУ розслідувало кримінальне провадження щодо заволодіння коштами в особливо великих розмірах іноземних компаній Ashmore Emerging Markets Corporate High Yield Fund, Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та інших кредиторів, службовими особами агрохолдингу «Мрія» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 КК України (шахрайство). У рамках цього провадження судом було накладено арешт на низку майна. У зв'язку з цим ліквідатор ТОВ «Мрія центр» просив суд зняти арешт з майна фірми, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що суд встановив: прокурор САП Кричун виніс постанову про зміну підслідності у справі за Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, а тому вказане клопотання не підсудне Печерському районному суду міста Києва.

Як вже повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила підозру екс-керівнику агрохолдингу «Мрія».

«Терен» відстежуватиме ситуацію і повідомлятиме читачів про її перебіг.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео