Що чекає тернополян на вихідних?

Пора виходити за рамки домашнього комфорту та зануритись з головою у атмосферу розваг і веселощів. Зустрічайте весну драйвово!

До Вашої уваги події вихідного дня:

20 квітня

Вистава «Гормон кохання, або Тестостерон»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Чи може відбутися весілля без нареченої? Звичайно! Достатньо сімох чоловіків, які розберуть жінок на «мікроелементи». Секс, гроші, брутальність, любов змішаються в один коктель під назвою «тестостерон» і вибухнуть у шаленстві пристрасті в гормоні кохання. Квитки можна придбати у касі театру та за нижчевказаним посиланням.

Великодній ярмарок

Коли: 12:00

Де: бульвар ім. Т.Шевченка (майдан «Театральний»)

Hamselyt / Гамселить '19

Восьмий фестиваль електронної музики та медіа-арту Гамселить '19 Квитки можна придбати за нижчевказаним посиланням.

Великодня ярмарка - 2019

Де: ТРЦ «Подоляни»

19-21 квітня запрошуємо на Великодній ярмарок 2019!Ви зможете придбати пасхальні сувеніри, колоритні та автентичні подарунки, різні смаколики до святкового столу! Окрім цього, 19-20 квітня о 15:00 запрошуємо взяти участь у цікавих безкоштовних майстер-класах із писанкарства чи виготовлення декору для кошика.

Beauty Brunch

Коли: 11:00

Де: Кафе «Parma»

Любов Мукомела - лікар- дерматолог, провідний трихолог України : «Як правильно доглядати за волоссям. Причини випадіння волосся та інше»; Володимир Олексюк - лікар-стоматолог : «Красива посмішка- візитка картка людини»; Романа Гапій  - лікар -дерматолог, косметолог : «Як підготувати шкіру до літа. Секрети домашнього догляду». Як завжди Вас чекає смачний сніданок від parma caffе. Вартість – 200 грн. Розіграш подарунків.

Виставка-портрет «Великий маг України»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до 210-річчя від дня народження Миколи Гоголя (1809—1852), українського письменника.   Микола Васильович Гоголь — український та російський письменник з роду Гоголів-Яновських, класик російської літератури, вважається найвизначнішим з представників її «української школи». Був одним із засновників реалізму та заклав соціально-критичний («гоголівський») напрямок в російській літературі.

Книжкова виставка «Літературознавець, перекладач, есеїст Валентин Корнієнко»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Обласна мистецька виставка «Великодня писанка»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка триватиме упродовж місяця.

Рафтинг в Карпатах: Дві ріки (Чорний Черемош, Прут)

Де: Турклуб Тернопіль

Така можливість є лише в квітні! Поєднайте дві найскладніших ріки України - Прут та Чорний Черемош. В квітні, коли стрімко тане сніг, ми очікуємо гарної води для стрімкого рафтингу. Добре знайомий Чорний Черемош дасть змогу розім'яти м'язи після тривалої зимової паузи та потренуватися на високих валах Гуків. А потужний Прут випробує нерви та підготовку найскладнішими порогами. Цей сплав вимагає доброї фізичної підготовки і досвіду сплавів по гірських річках. Тривалість: 2 дні. Ціна: 2050 грн

Гуцульський адреналін

Де: Турклуб Тернопіль

Лише впродовж одних вихідних ви матимете можливість сплавитися найскладнішими порогами річки Чорний Черемош: Дземброня, Дідів Лікоть, Біла Кобила, Гучок, Гук, а також познайомитися з культурою Гуцульщини. Ця мандрівка для тих, хто має обмаль часу, але прагне отримати максимум задоволення від рафтингу на Черемоші.  Тривалість: 2 дні. Ціна: 1650 грн

Печера Млинки: Шалені вихідні

Де: Турклуб Тернопіль

Програма молодіжного відпочинку за «студентськими тарифами». Активна і захоплююча подорож лабіринтами печери Млинки надовго залишить у вас не лише синці на колінах і ліктях, а й яскраві спогади про насичені вихідні. Ночівля на гостинних нарах нашої Спелеохати забезпечить веселі вечори та єднання колективу!

 Вирізування. Заповнення вічок ляхівкою

Де: Свято-Троїцький духовний центр на честь Данила Галицького

Пропоную на вечірньому занятті о 19.00, у п'ятницю, а хто не зможе прийти - на ранковому, у суботу об 11.00, освоїти традиційну українську техніку вишивки - вирізування. Вирізування поширене по всій Україні, прекрасні візерунки Полтавщини, Київщини, Чернігівщини, Волині зачаровують своєю красою.

Відкритий урок «Як стати дизайнером»

Коли: 11:00

Де: Готель «Галичина» Комп'ютерна Академія «IT Step»

Комп'ютерна академія IT STEP запрошує всіх, хто цікавиться мистецтвом дизайну та хоче ближче познайомитись із цією професією, на творчий майстер-клас «Як стати дизайнером». В програмі:▪ Хто такі дизайнери?▪ Чому так круто бути дизайнером?▪ Як стати дизайнером з нуля і залишатися в тренді?▪ Який базис знань необхідний?▪ Навіщо дизайнеру вести портфоліо?▪ Презентація IT STEP Academy ▪ Презентація спеціальності «Графіка і дизайн» IT STEP Academy. У зв'язку з обмеженою кількістю місць просимо Вас зареєструватися на сайті.

Баскетбол «БК ТЕрнопіль-ТНЕУ - БК Маріуполь»

Де: Тернопільський національний економічний університет

У цю суботу та неділю знову баскетбол у нашому місті, в гості до нас завітає БК Маріуполь. Будь відповідальним - проголосуй та біжи підтримати нашу команду у цікавому поєдинку. Субота - 17:00, неділя - 13:00. Тернопіль, вперед до перемог!

Відкритий 5km забіг Ternopil runday! / Free 5km run

Де: площа на набережній перед Центральним причалом

runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів. Ternopil runday - це пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії. При цьому бігати не є обов'язковою умовою, натомість дуже цінується волонтерська допомога: засікати час, сканувати учасників, роздавати токени, фотографувати та проводити розминку/заминку, бо runday - це соціальний проект, який тримається на волонтерській ідеї! (більше про волонтерство: https://runday.org/volunteering/)Тож, щосуботи зранку ми збираємось: площа на набережній перед Центральним причалом (як спуститись сходами з фонтаном «Каскад»).Знайомимося, робимо групову розминку та біжимо 5км! Час кожного фінішера фіксуємо та викладаємо на сайті runday.org. Крім того, ми прагнемо фіксувати наші емоції, і дуже вдячні, коли учасники позначають на світлинах себе, друзів і знайомих...Ми бігаємо за будь-яких погодних умов! Наші заходи ми ніколи не відміняли та не переносили... Долучитися дуже просто:- безкоштовно зареєструватися (достатньо 1 разу на всі забіги, навіть на інших локаціях)- не зважати на погоду, настрій чи на жодні обмеження щодо віку або спортивної форми...- дістатися вчасно до точки збору (локація на Google maps).

Серія майстер-класів «Навчайся разом з Minecraft»

Коли: 13:00

Де: Школа «ThinkGlobal»

Що чекає дітей: Дізнаємось, що таке булева логіка та бінарний код Як працювати з механізмами (Редстоуни, двері, датчики, важелі) у Minecraft Що таке файлова система та як створювати власні фотоальбоми Навчимося працювати командно, а не тільки індивідуально на одній карті, створюючи спільні проекти. Навчимося самостійно здобувати необхідну інформацію та розвинемо навички презентації, критичного мислення, комунікації та безмежного креативу Вартість - 150 грн.

21 квітня

Вистава «Алі-Баба і розбійники»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00, 14:30. Вартість квитка - 30 грн. Квитки можна придбати у касі театру.

Музична казка «Незвичайні пригоди відважних козаків»

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

О.Мосійчук за мотивами народних переказів та легенд. Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Сорочинський ярмарок»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Музична комедія «Сорочинський ярмарок» увібрала в себе і святковість, і колорит, і всілякі бувальщини, що трапляються на ярмарку. Це перенесення в інший, фантасмагоричний світ, сповнений шуму, народних пісень, запальних танців, незвичайних пригод і таємниць, - чого варта історія з червоною свиткою, чудасіями, химерами, циганами, ворожінням. «Сорочинський ярмарок» - то весела історія кохання з щасливим фіналом, зі сватанням та весіллям, з черговим примиренням Солопія Черевика з його жінкою Хіврею, яка хоч і лається, і гуляє, а все ж - своя, рідна!Квитки можна придбати у касі театру.

Black stand up

Коли: 19:00

Де: Black Best

Друзі, вже два роки ми несемо сміх і радість у цей сірий світ - чим не привід відсвяткувати? Це буде без перебільшення яскравий вечір, бо на дефіляду з такої нагоди ми запросили дуже харизматичних коміків з-поміж переможців відкритого мікрофону - щомісячного стенд-ап камеді. Вхід - 100 грн, у день події - 150 грн. Учасникам Koza stand up - безкоштовно!

Трансформаційна психологічна гра «Генезис»

Коли: 15:00

Де: Ігротека

Гра «Генезис» - це ділова гра, для людей, які прагнуть розвитку та успіху у всіх сферах свого життя. У ході гри:- ти впорядкуєш свої думки;- проаналізуєш на скільки ефективні твої нинішні дії;- ти пропрацюєш страхи і перешкоди які стоять на твоєму шляху;- проведеш глибинний аналіз власних ресурсів і визначиш свої сильні сторони;- також ти зрозумієш чи те, чим ти займаєшся це справді те що тобі потрібно .Тренер-ведуча гри Ольга Трейна, сертифікований тренер, персональний коуч, ігротерапевт, працює за своєю технологією з метафоричними картами. Вартість гри за умови попередньої реєстрації до 14.04 - 500 грн, з 15.04 - 600 грн.

Великодня ярмарка - 2019

Де: ТРЦ «Подоляни»

19-21 квітня запрошуємо на Великодній ярмарок 2019!Ви зможете придбати пасхальні сувеніри, колоритні та автентичні подарунки, різні смаколики до святкового столу! Окрім цього, 19-20 квітня о 15:00 запрошуємо взяти участь у цікавих безкоштовних майстер-класах із писанкарства чи виготовлення декору для кошика.

28-а Великодня виставка писанок, ікон і листівок

Де:  Тернопільський обласний художній музей

Виставка писанок, ікон і листівок із фондів музею триватиме упродовж місяця.

Fotoartisteexhibition

Коли: 18:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка» SMMS-studio

#_FOTOARTISTEEXHIBITION - фотовиставка, яка не залишить байдужим нікого. Злови свій шанс долучитися до прекрасного та подивитися на цей світ крізь об‘єктив фотоапарату. Відчуй, як говорить проміння сонця. З 7 квітня по 7 травня ти можеш насолодитися виставкою талановитої Наталії Яворської. Художниця відкриє своє бачення на світ через образи на фотокартинах. А на урочистому відкритті буде присутня автор фотокартин, яка охоче дасть відповіді на всі запитання. Протягом місяця ти зможеш придбати одну із робіт на аукціоні. Хто? - Наталія Яворська - #та_що_малює_світлом, фотохудожник, призерка численних міжнародних фотоконкурсів

Арт-відпочинок, гончаримо для душі

Коли: 14:00

Де: Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Школа народних ремесел»

Друзі! Пропонуємо вам чарівний спосіб привести свої думки в порядок. Запрошуємо на майстер-клас з гончарства та ліплення, де ви зможете втілити свої мрії у життя. Поринути у світ дитинства та мистецтва. Кожен учасник погончарить та зліпить щось цікавеньке. Що саме, вже не пишемо, все одно ви ліпите своє, але кожен раз нас дивуєте все більше. Кількість учасників обмежена. Вартість - 150 грн з особи.

Ternopil Gamedev Meetup spring'19

Коли: 15:00

Де: IT House

Чергова зустріч розробників та початківців, зацікавлених та просто охочих. Приходьте, обмінюйтесь досвідом, знайомтесь та організовуйтесь у команди: вже через тиждень після мітапу - геймджем (змагання з розробки ігор - деталі незабаром).Також, на мітапі, вас чекатимуть доповіді, теми - незабаром. Вартість квитка: 50грн.

Баскетбол «БК ТЕрнопіль-ТНЕУ - БК Маріуполь»

Коли: 13:00

Де: Тернопільський національний економічний університет

У цю суботу та неділю знову баскетбол у нашому місті, в гості до нас завітає БК Маріуполь. Будь відповідальним - проголосуй та біжи підтримати нашу команду у цікавому поєдинку. Тернопіль, вперед до перемог!

Великодній майстер-клас

Коли: 15:30

Де: SOVA

Давай швиденько записуйся! Місць не так і багато! Запис за нижчевказаним телефоном.

День періодики «Відкриваємо багатство журнального царства»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Майстер-класи з робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває:   - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео