Школа на Тернопільщині перемогла в проекті від Фонду Кличків (відео)

посилка успіху

НВК «Кременецька ЗОШ №5 – ДНЗ» став переможцем у проекті Фонду Кличків «Посилка успіху». Лист про це днями отримали у навчальному закладі. Тепер у школі з’явиться новий якісний спортивний інвентар, а один із вчителів фізкультури відвідає триденний тренінг у Конче-Заспі.

- Конкурсна комісія Klitschko Foundation відзначила Вашу заявку однією з кращих. За умовами конкурсу, Ви отримаєте можливість відвідати тренінг та набір базового спортивного інвентарю. Ми вбачаємо своєю місією створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління України, що досягається у поєднанні як фізичного, так і духовного та інтелектуального становлення молоді, – йдеться у листі.

Також фундація проводить конкурс серед загальноосвітніх шкіл на встановлення спортивного майданчика. Проект об’єднує місцеві громади та популяризує активний та здоровий спосіб життя. З 2006 року в Україні встановили 201 майданчик, 145 міст та сіл взяли участь,15 505 заявок отримали на участь у проекті.

Кременецька ЗОШ №5 постійно бере участь у різних проектах і часто отримує позитивний результат. Раніше навчальний заклад переміг у проекті від «P&G». Тепер учні школи регулярно отримують безкоштовно засоби особистої гігієни.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео