У Вишнівецькій ОТГ представили проект стратегії розвитку молодіжного середовища

1

На цьому тижні у оновленому актовому залі Старовишнівецької школи відбувся захід присвячений питанням розвитку молодіжної політики у Вишнівецької ОТГ та представленню програми «Молодіжний працівник».

Присутнім було представлено інформацію про програму «Молодіжний працівник в ОТГ», в якій Вишнівецька ОТГ бере участь в рамках співпраці із Програма DOBRE. Представник програми «Молодіжний працівник», Яна Романюк розповіла про основні етапи становлення розвитку молодіжної політики в громаді, важливість роботи із молоддю та необхідність введення в апарат виконавчого комітету посади «Молодіжний працівник».

Тетяна Неділь, як учасник програми «Молодіжний працівник в ОТГ» проінформувала присутніх про результати соціологічного опитування потреб молоді, яке було проведено серед учнів шкіл Вишнівецької ОТГ.

2
2

Після короткого обговорення результатів, заступник селищного голови Сергій Волохатий  представив напрацьований ним проект Стратегії розвитку молодіжного середовища Вишнівецької ОТГ на 2019-2021 рр. В документі представлено основні напрямки розвитку роботи із молоддю та заходи для їх втілення.

На сайті громади закликають  молодь максимально долучатися до розвитку молодіжної політики у Вишнівецькій ОТГ для тощо щоб творити зміни.

Фото Вишнівецької ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео