У Зарваниці завершився реабілітаційний відпочинок для військовослужбовців та їхніх сімей (фото)

1

21 квітня завершився тижневий реабілітаційний відпочинок для військовослужбовців та їхніх сімей, який з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) традиційно проходить у Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Розпочалася реабілітація спільною молитвою перед чудотворної іконою Зарваницької Матері Божої та екскурсією відпустовим місцем.

Продовж тижня з бійцями працював військовий капелан о. Микола Квич, який має досвід у реабілітаційній роботі з воїнами. З дружинами захисників займалася системно-сімейний психотерапевт Марія Ніженко.

Окрім роботи в групах для військових організували цікаві майстер-класи, арт-терапії та активний відпочинок. Також учасники відкрили для себе новий веселий спосіб проведення вільного часу, а саме настільні ігри. На завершення реабілітації бійці та їхні сім’ї  відвідали «Український Єрусалим» - унікальний комплекс копій споруд Святої землі, повідомляє прес-служба Марійського духовного центру.

2
2

- Родинна реабілітація для військових у Зарваниці покликана допомогти військовому та його дружині адаптуватись до життя після війни, навчитись жити зі здобутими переживаннями, досвідом, - зазначають організатори реабілітації.

3
3

Фото прес-служби Марійського духовного центру

Вибір читачів за тиждень

Відео