Волейболістки з Тернопільщини здобули срібні медалі чемпіонату України «Дитяча ліга»

2

Днями Тернопіль приймав ще один волейбольний турнір - фінал чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2005 року і молодших сезону 2018-2019 років. Честь Тернопільської області захищали на турнірі волейболістки із міста Ланівці.

Учасницями змагань стали шість команд: «Медівка» (с.Медівка, Вінницька область), СДЮШОР №2 (м. Полтава), ДЮСШ «Обрій» (с. Голосків, Хмельницька область), ДЮСШ «Орбіта» (м. Запоріжжя), КДЮСШ №2 (м. Кременчук, Полтавська область).

В результаті трьох днів напружених та гостросюжетних волейбольних баталій, переможницями чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» стала команда «Медівка» (Вінницька область). Срібні нагороди здобули наші землячки – юні волейболістки із Лановець.

1
1

Як розповіла тренер ланівчанок Наталя Вишневська, в першій грі її підопічні обіграли команду з Голоскова з рахунком 2:1, потім перемогли суперниць із Кременчуга (3:0), далі з рахунком 2:1 поступились Полтаві, але виграли 3:0 у Запоріжжя. Відтак, завдяки таким високим результатам, саме нашим юним землячкам довелося у фінальному поєдинку позмагатися за перше місце у турнірній таблиці з командою «Медівка». Гра завершилась перемогою Лановець з рахунком 2:1, і в результаті команди-фіналістки набрали однакову кількість очок. Однак, як пояснила Наталя Вишневська, із врахуванням бонусних очок, які трійка лідерів здобула в ході попередніх ігор, перше місце дісталося команді «Медівка».

За словами Наталі Вишневської, звання срібних призерів для її вихованок, - надзвичайно почесне, оскільки участь у турнірі такого рівня - для них це вперше, дівчата здобули великий досвід, а ще - азарт до подальшої роботи та нових перемог, додає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео