Дарія Шевченко

Тернопільські дітлахи зможуть поєднувати навчання із грою

діти-700x484

Часто батькам дітей дошкільного віку стає важко у процесі підготовки їх до школи, адже малеча хоче ще гратись і аж ніяк не вчитись.

Сайт MegneticOne.org пропонує підбірку корисних онлайн-ресурсів на Bini Bambini, які допоможуть сучасним дітлахам поєднувати приємне з потрібним.

  1. Супер азбука - це можливість навчатись читати у формі веселої гри. Під час того, як дитина буде бавитись із літерами, вона буде їх запам‘ятовувати.
  2. Малювалка-Танцювалка. За допомогою цього ресурсу вашому малюку буде цікаво малювати, дивитись як зображені тваринки танцюють. Для дітей створені спеціальні підказки та контури, тож навчитись малювати буде легко.
  3. Вчимо цифри. У даному ресурсі ваш майбутній школяр навчиться писати і рахувати цифри. Все відбувається в ігровій формі, чим і зацікавлює дітей.
  4. Малювання для малюків.  Це унікальна гра для дітей, в якій поєднуються малюнки з анімацією. Навіть для найменших тернополян складостей не буде. На цьому сайті представлені різні ефекти, звукове супроводження та веселі, яскраві анімації.
З такими ресурсами і батькам, і дітям стане легше навчатись.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео