«Ми відчули себе не самотніми вперше за ці чотири роки», – тернополянка дякує усім, хто долучився до збору коштів

1

«Терен» вже писав, що маленькому Марку з Тернополя потрібна допомога. Хлопчик живе з ДЦП уже четвертий рік поспіль.

Мама хлопчика веде сторінку у соцмережі «Марк – життя одного фріка», де пише історії з життєвих випробовувань від імені хлопчика.

Я народжувався і помирав 19 жовтня 2014 року. Мені не пощастило з багатьма факторами: стентування нирки мами і анестезія, антибіотики та знеболююче, інфекція і передчасні роди… мене все-таки відкачали. У мене гіпоксично-токсичне ураження мозку. Я живу з ДЦП. Мене звати Марк. І я – Зомбі, – пише Оленка Коваль.

Після нещодавньої публікації про допомогу мама хлопчика розповіла, що майже сотня людей з різних куточків України допомогли їй коштами. Вона поширила фотозвіт про те, що вдалось придбати на ці кошти та подякувала усім.

– Ми дякуємо всім, хто долучився до збору коштів. Протягом цих чотирьох днів ми отримали допомогу 96 людей з різних куточків України. Ми отримали можливість запастись памперсами, сумішшю та частиною ліків, і за це вам дякуємо! Ми відчули себе не самотніми вперше за ці чотири роки віч-на-віч із цими діагнозами і способом життя. Ми не очікували зібрати таку чималу суму, тому попереду ще багато звітів! Це те, що вдалось придбати на ці кошти, – пише Олена Коваль.

2
2

Марку постійно потрібна допомога на його щоденні потреби тому небайдужі можуть долучитися до збору коштів.

Картка для допомоги ПриватБанк 5168 7422 2510 0514 Коваль Олена Геннадіївна.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео