У місцях негоди працювали правоохоронці

379852

На Великдень Тернопільщиною пронеслася негода. Сильний дощ, вітер, град завдали жителям області чимало лиха та незручностей. У зв’язку з погіршенням погодних умов у посиленому режимі працювали поліцейські.

Як розповів заступник начальника Управління превентивної діяльності Юрій Бучковський, отримавши повідомлення про несприятливі погодні умови, екіпажі груп реагування патрульної поліції спільно з дільничними офіцерами виїхали до районів, які найбільше постраждали від стихії: Бережанського, Козівського, Зборівського, пише Досьє 102.

Поліцейські разом з рятувальниками, дорожніми службами забезпечували рух транспорту на сільських, районних автошляхах. Аби уникнути заторів та зменшити ризик аварійних ситуацій, правоохоронці перекривали дороги, регулювали рух автомобілів, організували об'їзд затоплених ділянок проїзних частин.

Правоохоронці брали участь у засіданнях районних штабів з попередження та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій на територіях, які потерпіли від негоди, на яких розв'язували питання забезпечення та допомоги постраждалим.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео