Затримали чоловіка, який поранив тернополянина

171264_8_1-16

Нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень інкримінують правоохоронці 39-річному затриманому. Чоловік поранив ножем тернополянина 1984 року народження.

Тривожне повідомлення надійшло до працівників Тернопільського відділу поліції 5 травня близько 23 години від мешканки обласного центру. Жінка розповіла, що її чоловік повернувся додому з ножовими пораненнями. Його в реанімаційне відділення міської лікарні забрала швидка, пише Досьє 102.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що поранення потерпілому наніс сусід.

Підозрюваний – уродженець Росії, однак вже тривалий час проживає в Тернополі й має українське громадянство. Конфлікт між чоловіками виник в його квартирі, під час якого господар і накинувся на гостя з ножем. Поранений зумів дійти до свого помешкання, а зловмисник тим часом втік з дому.

Уникнути покарання не вдалося. Підозрюваного у злочині на вулиці розшукали працівники патрульної поліції та доправили до відділку. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом протиправних дій відкрито кримінальне провадження згідно з частиною 1 статті 121 ККУ.

Вирішується питання про обрання для затриманого запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео