Чортків’яни можуть офіційно здавати житло туристам і заробляти на цьому

KhnoLu2D35VwL3MhUoGQ.w695

Туристичний потенціал Чорткова з кожним роком зростає. Місто над Серетом приваблює мандрівників своїми маленькими затишними вуличками, багатою історією та визначними архітектурними пам’ятками.

У багатьох гостей виникає бажання залишитися тут на декілька днів, щоб достойно оцінити й детальніше познайомитися з Чортковом. Для цього туристу потрібне місце, де б можна було переночувати та набратися нових сил для подальших подорожей. На жаль, в Чорткові це зробити трішки складно. В містечку занадто мало закладів для організації ночівлі, лише декілька готелів та хостелів, які постійно переповнені.

Засновниця «VoronovaAgency» Transformational trips&events Тетяна Воронова, яка займається розвитком внутрішнього туризму, спільно з відділом туризму Чортківської міської ради пропонує містянам додатковий заробіток. Якщо у вас є вільна житлова площа з достойними умовами для заселення туристів, то ви зможете підзаробити. Всеукраїнський сайт «IGOTOWORLD» пропонує всім охочим розмістити оголошення про здачу житла.

Для цього вам слід перейти за посиланням: https://ua.igotoworld.com/ua/content/faq та зареєструватися. Тут ви зможете розмістити своє оголошення про здачу житла. Так туристи дізнаються про можливі варіанти проживання в нашому місті.

Перші 3 місяці користування сайтом абсолютно безкоштовні, за подальше розміщення оголошень доведеться заплатити 250 грн за квартал.

За інформацією Чортківської міськради

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео