Оксана Бучко

Через Тернопільський виш судитиметься в.о.міністра та телеканал

6ee3a64-suprun

Конфлікт між в.о.міністра охорони здоров’я Уляною Супрун та ведучим телеканалу 1+1 Олександром Дубінським завершується позовом у суд. Серед матеріалів фігурують документи Тернопільського медичного університету, які використовують як докази протизаконних дій. Уляна Супрун звертає увагу, що у документах немає підпису і вихідного номеру та називає подібні новини - фейками.

Вона подала на ведучого позов про захист честі, гідності й репутації з вимогою спростувати дезінформацію. Адже Олександр Дубінський закинув, що в.о. міністра виводить гроші через Patriot Defence (громадську організацію, яка працює на гроші української діаспори), пише pravda.com.ua. Позов на нього зареєстрували 7 травня в Солом’янському райсуді Києва.

- Вирішила протестувати такий інструмент захисту правди, оскільки як ми бачимо від спростування фейків - тенденція щодо їхньої появи не зменшується, - додала вона.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«221635,221636»]

І на закінчення про хороше: в травні цього року Захист патріотів проведе ще один курс у Тернополі на базі  університетської лікарні за кошт благодійних внесків, йдеться на «По той бік».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео