Тернопільські гандболістки – чемпіони України (фото)

DSC_8720

Вчора, 11 травня, до Тернополя прибули спортсменки ТНЕУ, які здобули на Всеукраїнських змаганнях перше місце.

Втомлені, проте, дуже щасливі переможниці, після нелегких змаганнь, вчора вже повернулися до рідного міста. Тренер пишається здобутком дівчат та на досягнутому не планує зупинятися.

Як розповів головний тренер команди Андрій Верцімага, чемпіонат вищої ліги 2018-2019 проходив починаючи з жовтня, а вчора був останні тур. Три команди: Київська ДЮСШ №1, команда з Кривого рогу і Тернопільська грали  у фіналі.

- Перший фінальний етап пройшов в м.Тернопіль. По кругу зіграли три команди. Ми взяли одну нічию і одну перемогу. І ось відбувся другий фінальний етап в Києві. Тернопільська команда обіграла Київ, проте, не «впоралась» з Кривим рогом, - ділиться Андрій Верцімага. - Сьогоднішня гра вирішувала нашу долю – ми стали чемпіонами України серед команд вищої ліги!

DSC_8725
DSC_8725

Капітан команди ГК «Економ універ. Тернопіль» Людмила Дацюк розповіла, що команда цілий рік йшла до своєї мети, не дивлячись на травми, можливі непорозуміння та поразки:

- Ми не очікували, що так зможемо. Але зібралися і виграли! - ділиться дівчина. - Останній тур ми зіграли як єдине ціле. Були часи, що команда ставала «розхлябаною», сварились між собою, не могли зібратися. Цього разу ми зрозуміли, що хочемо бути чемпіонами, наполегливо тренувались і досягнули своєї мети!    

DSC_8723
DSC_8723

В команді тренуються 15 дівчат. Всі вони студентки Тернопільського економічного університету. Кожна має свій характер, до кожної потрібен індивідуальний підхід, на когось дозволяється крикнути, а когось потрібно підтримати. Але усі вони - приклад стійкого характеру та незламної жаги до перемоги!

DSC_8718
DSC_8718

«Терен» приєднується до привітань тернопільських спортсменок та бажає нових злетів!

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео