Іноземні студенти підробили документи на тимчасове проживання в Україні

posvidka

П’ятьох громадян Індії, які перебували на території України з порушенням закону, викрили оперативники Управління стратегічних розслідувань кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Мігрант». Усі вони – студенти одного із вишів Тернополя.

Під час проведення перевірки з’ясувалося, що вказані особи перебували на території нашої держави, використовуючи підроблені документи. Молоді люди, серед яких  двоє дівчат і три хлопця, навчалися на другому курсі одного із вищих навчальних закладів обласного центру. Оперативники встановили, що у їхніх посвідках на тимчасове проживання в Україні були  штампи про приписку  з ознаками підробки, інформує dosie102.te.ua.

Поліцейські встановлюють шляхи отримання документів іноземцями та законність їхнього перебування на території України.

Оперативники Управління стратегічних досліджень внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікували частиною 4 статті 358 ККУ - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео