Уродженець Тбілісі, якого затримали у Тернополі за крадіжку, на зоні провів 24 роки з 51-го

tyurma-4

Факт крадіжки мобільного телефону з сумки зареєстрували правоохоронці Тернополя. Про зникнення дороговартісного засобу зв'язку повідомила потерпіла на лінію 102. Жінка каже, що телефон у неї викрали в магазині на Східному масиві. Камера відеоспостереження зафіксувала сам факт крадіжки.

Оперативники карного розшуку головного управління Нацполіції в Тернопільській області встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий уродженець Тбілісі. Його затримали правоохоронці уже наступного дня після крадіжки. Чоловіка помітили розшуківці у тролейбусі. У скоєному злочинець зізнався, пише Досьє 102.

За словами Степана Яцуха, начальника кримінальної поліції, п'ятдесятиоднорічний підозрюваний уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. За його плечима двадцять чотири роки тюрми. Розшукують іноземця і в сусідніх областях.

Наразі відомо, що правоохоронці Львівської області інкримінують чоловікові вісім фактів крадіжок. Постійного місця проживання у зловмисника нема - він їздить містами України й заробляє на прожиття майновими злочинами.

Телефон, викрадений у тернополянки, він передав у іншу область для реалізації.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ. Перевіряють його і щодо причетності до аналогічних злочинів на території Тернопільщини. Окрім цього представники міграційної служби з'ясовують, чи легально іноземець перебуває на Україні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео