«Фашисти були добрішими і так не матюкалися» – у Тернополі водій маршрутки облаяв бабцю (фото)

водій хам

Ця прикра історія трапилася сьогодні на 16-ому маршруті в Тернополі. Водій маршрутки облаяв і хотів вигнати з автобуса бабусю. Та за неї вступилися пасажири. Літня жінка доїхала до своєї зупинки, бо за неї заплатила тернополянка, але дорогою дісталося і їй, і захисникам.

- Хамству нема меж! Літню жінку водій та незрозуміла жіночка заледве не довели до інфаркту. А все тому, що жінка не дуже добре чує і була певна, що після 10.00 пенсіонери можуть їздити безкоштовно. Маршрутка рушила і аж через станцію до жінки біля водія, касир чи шо, і водій почали кричати, лаючись, «ей ти ... в червоній хустині... чого мовчиш? заплати!». За стареньку ступився найперше чоловік на милицях, він також через усю маршрутку шкутилькав, бо не повірили, що має посвідчення, – розповіла очевидиця Наталія Турчин, яка також заступилася за бабусю і заплатила за неї в маршрутці.

водій хам1
водій хам1

Більше того, жінка зазначає, що, коли пасажири стали на захист старенької, білявка пригрозила поліцією. Поліція так і не прибула, то тернополянка вирішила «прославити» хамів.

- Пообіцяла, що викладу ці фото, щоб Файне знало своїх нефайних х..ероїв. Чули б ви мати мені вслід. А старенька зі сльозами вийшла, її звати Оксана. Поривалась мені віддати ті сім нещасних гривень, казала, війну бачила, але фашисти були добрішими і так не матюкались. Дожились... – пише Наталя Турчин.

водій хам2
водій хам2

водій хам3
водій хам3

Фото Наталії Турчин

Вибір читачів за тиждень

Відео