У Зарваниці відбулася проща інтернатних закладів (фото)

IMG_4700

17 травня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася VІІІ Проща освітніх закладів інституційного типу Тернопільської області з нагоди Дня захисту дітей.

Розпочалося паломництво спільною Божественної Літургії у соборі Зарваницької Матері Божої, яку очолив адміністратор Собору о. м. Дмитро Квич. Під час молитви вихованці освітніх закладів зачитували намірення, у яких головним було прохання миру та заступництва Пресвятої Богородиці для України.

IMG_4633
IMG_4633

Після Богослужіння о. Дмитро наголосив, що «кожна людина, дитина має дуже велику цінність у Бога, і тому, прибувши на прощу до Зарваниці, кожен з нас має подякувати Господу за безцінний дар – життя». Також отець побажав усім присутнім  правдивої радості, сили, витривалості та Божої мудрості.

IMG_4639
IMG_4639

У каплиці над джерелом відбулося освячення води. Після цього спільно молилися Хресну дорогу, розважання якої виголошували вихованці закладів інституційного типу. Завершилася проща духовно-мистецькою програмою в «Українському Єрусалимі», додаює прес-служба Марійського духовного центру «Зарваниця».

IMG_4645
IMG_4645

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео