Кременецькі поліцейські розшукують двох правопорушниць

251210

Співробітники Кременецького відділу поліції розшукують двох невідомих зловмисниць, які скоїли крадіжку з будинку мешканки одного із сіл району.  Злочин трапився вранці, допоки господиня їздила у справах до райцентру. 

Правоохоронці припускають, що злодії проникли до чужого помешкання за допомогою ключа, який потерпіла необачно залишила над дверима. Близько обіду жінка повернулася додому, побачила в будинку безлад, а зі сховку зникли 19 тисяч гривень та сім найменувань золотих виробів, пише dosie102.te.ua.

Поліцейські опитали місцевих жителів і встановили, що того дня селом ходили дві невідомі жінки і заходили на кожне подвір’я під приводом купівлі картоплі. Бачили їх також на господарстві потерпілої.  Пересувалися вони на автомобілі темно-зеленого кольору на іноземній реєстрації. Зловмисниць розшукують.

Правоохоронці вкотре звертаються до краян пильнувати за своїм майном та не зберігати ключі від помешкань в легкодоступних місцях - під килимком, на підвіконні, чи ще де-небудь.  Якщо господарюєте на подвір’ї, городі, теж зачиняйте будинок та підсобні приміщення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео