Футбольна команда «Медобори» з Тернопільщини здобула п’яту поспіль перемогу (фото)

1_ZZZWIoj

19 травня, в рамках 5-го туру другої ліги чемпіонату Тернопільської області із Зеленого (Гусятинський район) «Медобори» провели виїзний поєдинок у с. Горішня Слобідка, що на Монастирищині проти місцевої команди «Юність». До звітного поєдинку суперники підходили знаходячись на різних полюсах турнірної таблиці. Статус команд підтвердив хід гри.

Початок матчу був дещо млявим. Проте завдяки своїй настирливості Сергій Полянчук таки відкрив рахунок у зустрічі. На 15-й хвилині кращий бомбардир другої ліги скористався обрізкою суперника та відправив м'яч у ворота «Юності» (0:1). Перша половина зустрічі так і завершилась за мінімальної переваги гостей, які мали ще декілька хороших моментів для взяття воріт, проте реалізувати їх не зуміли.

2
2

Вже на старті другого тайму «Медобори» подвоїли перевагу в рахунку. На 47-й хвилині вдало замкнув передачу з кутового Віталій Сакович (0:2). Не збавляючи обертів, зеленяни невдовзі забили і третій гол. Після чергової атаки гостей виник сумбур в штрафному майданчику »Юності", де найрозторопнішим виявився Іван Шимчишин, прицільно пробивши по воротах (0:3).

Господарі, яким вже було нічого втрачати намагалися створювати моменти, проте їхні потуги впевненою грою на лінії зводив нанівець голкіпер зеленян Тарас Бень.Під завершення поєдинку гості дещо розслабилися, зробили кілька замін і гравці «Юності» таки зуміли відзначитись – автор голу Володимир Рудницький (1:4). Згодом слово взяв голеадор «Медоборів» Сергій Полянчук, який забив четвертий м'яч зеленян у матчі і поповнив свій бомбардирський доробок. Проте це ще не був кінець, адже господарі змогли забити свій другий м'яч (відзначився Володимир Сичик), після чого пролунав фінальний свисток, який сповістив про п'яту поспіль перемогу «Медоборів» і в п'ятому поспіль матчі зеленяни забивають чотири м'ячі, додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео