За «битвою за Серет» спостерігало майже півтори тисячі глядачів

61202539_932809317067558_1359904336607444992_n

«Битва за Серет» саме так вболівальники охарактеризували чортківське дербі, матч 4-го туру Вищої ліги Тернопільської області з футболу між ФСК «Кристал» Чортків та ФК «Агронива» Заводське. Попри високий градус гри, ворота обох команд залишились сухими.  

Матч, у якому було все – велика кількість гольових моментів, емоції футболістів та тренерів, вилучення. А головне – поєдинок викликав неабиякий інтерес у вболівальників, адже за офіційними даними їх зібралось близько 1 300. Всі місця для паркування авто були зайняті і перед стадіоном, і позаду нього.

«Кристал» з перших хвилин грав по-господарськи: більше атакував, більше загострював. На 9-й хвилині Сурженко віддав на Намуйлика, а той пробив зовсім поруч зі стійкою. Згодом Сурженко знову непогано пробивав, та захисник прийняв удар на себе.

Гравці «Агрониви» залишились вдесятьох ще на 34-й хвилині, коли арбітр показав Тракалу червону картку.

У другому таймі «Кристал» знову ж таки був ближчим до перемоги, але чи то фарту, чи то майстерності не вистачало: Курдас вивів Кульчицького віч-на-віч з голкіпером, Андрій пробив у штангу, а на добиванні пощастило ще менше – мимо.

«Кристалівці» старались зі всіх сил нарощувати небезпеку поруч із воротами гостей, втім команда Заводського впевнено захищалась і втримала нулі на табло до 90-ї хвилини.

«Кристал» (Чортків) – «Агронива» (Заводське) – 0:0

Фото ФФТО

Вибір читачів за тиждень

Відео