На дорогах Тернопілля протягом вихідних трапилися три аварії

296220

Три автопригоди трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. Серед порушень - наїзд на пішохода, п'яний водій за кермом мотоциклу та зіткнення при обгоні. 

На автодорозі Дубно-Кременець водій автомобіля Audi A4 на проїжджій частині збив жінку та з місця аварії втік. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася 25 травня близько 14:00, пише dosie102.te.ua.

Водій іномарки на литовській реєстрації з'їхав на праве узбіччя та збив шістдесятидворічну жительку Кременця. Потерпіла йшла на зустріч транспорту. Жінку з переломом доправили до лікарні, а винуватець місце пригоди залишив, кинувши автівку в кюветі, неподалік одного з сіл району.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу власника автомобіля - це житель села Білокриниця, 1989 року народження. За місцем свого проживання чоловіка не виявилося. Його розшукують.

У Заліщицькому районі 26 травня після опівночі не розминулися автомобіль та мотоцикл KEEWEY. Аварія трапилася на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Водій двоколісника не впорався з керуванням та врізався в FIAT DUCATO. За попередньою інформацією, кермувальник мотоциклу перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його з травмами доправили до лікарні.

Ще одну автопригоду з потерпілими зареєстрували працівники поліції у Борщеві. Водій автомобіля Volkswagen Polo, рухаючись в напрямку центру міста, почав повертати ліворуч. В цей час іномарку вирішив обігнати кермувальник мотоциклу Kawasaki ZZR 600. Проте йому це не вдалося і такий маневр завершився автопригодою. Водія мотоциклу з переломами та саднами госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео