Школярі Тернопільщини подарували тернопільським артилеристам оригінальні прапори – шеврони (фоторепортаж, відео)

Сьогодні, 28 травня, у клубі 44-ї окремої артилерійської бригади відбувся концерт від Мельнице-Подільського будинку дитячої творчості.

На військовослужбовців чекала патріотична концертна програма. Привезли учні із собою і освячені прапори. Заготовки прапорів виготовив волонтер організації «Самооборона Борщівського району» Іван Грицак, а діти розмалювали і розписали знамена віршами на згадку. Приїхали 38 дітей різного віку. Вони займаються в драматичному, вокальному, а також у гуртку «Умілі руки».

– До сьогоднішнього заходу ми готувалися заздалегідь, але, оскільки, ми чекали на бійців, які повертались ротацією з передової, вийшло провести лише зараз. Прапори-шеврони виготовили учні з частинкою свого тепла, ідея з прапорами – своєрідний  проект «Подаруй солдату прапор». Це  неодноразова передача прапорів 44-й окремій артилерійській бригаді. Але на одній частині писали діти, а на іншій частині будуть писати побратими на згадку про бойові події, – каже волонтер Іван Грицак.

Наприкінці творчого заходу учні подарували військовослужбовцям прапори, а також янголів-охоронців, виготовлених власноруч.

 

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео