Спільнота «Матері в молитві» у Козовій відзначила 10-тилітній ювілей (фото)

thumbnail_7

26 травня спільнота «Матері в молитві» при парафії святих верховних апостолів Петра і Павла смт. Козова відзначала свій 10-літній ювілей.

Після Молебня до Пресвятої Богородиці священики освятили хоругву цієї парафіяльної спільноти. Духовну науку виголошував декан о. Роман Рокецький. Отець Євген привітав представників спільноти «Матері в молитві» з різних парафій. Діти, учні недільної парафіяльної школи святого  Йосафата, підготували для усіх присутніх святковий концерт.

thumbnail_2
thumbnail_2

Керівник парафіяльної спільноти Леся Марків провела спільну молитву, привітала гостей і подякувала за участь у ювілейному зібранні. Під завершення свята матері виконали духовний гімн своєї спільноти, зробили спільне фото у спеціально створеній селфі-зоні, в центрі якої - ікона Матері Божої «Двері Милосердя». На згадку про молитовну зустріч всі її учасники отримали пам’ятні буклети з інформацією про спільноту «Матері в молитві» собору верховних апостолів Петра і Павла, пишуть на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео