Мер з Тернопільщини ввійшов у ТОП-50 учасників проекту «Нові лідери»

Шматько

Стали відомі 50 учасників другого сезону проекту «Нові лідери», котрі пройшли у третій етап. Половину лідерів обирали представники Відбіркового комітету, іншу половину – шляхом онлайн-голосування. Міський голова Чорткова Володимир Шматько завдяки позитивному  рішенню комітету продовжує боротьбу на проекті та проходить у третій етап.

 – Ми просили, щоб українці не просто подавали своєї ідеї, конкретний проект, а бачення розвитку політики. Як можливо щось змінити у країні. Куди рухатися. Потрібно було мати чіткий план, – прокоментувала член Відбіркового комітету проекту нові лідери Світлана Матвієнко.

Мер Чорткова у своїй програмній меті прописав розробити комплекс заходів, які необхідно втілити для того, щоб забезпечити економічний розвиток громади в умовах децентралізації та дати справжній імпульс формуванню спроможних громад.

На його думку, для того, щоб забезпечити екнономічний розвиток Чорткова, необхідно розробити та запропонувати такі заходи для місцевих громад, як бізнес-інкубатори, індустріальні парки та промислові зони, прийняття програм місцевими радами про компенсацію відсотків або тіла банківських кредитів залучених для розвитку бізнесу, програма підтримки стартапів для охочих розпочати власну справу тощо.

Від 28 травня починається третій етап другого сезону проекту «Нові лідери». 13-14 червня Відбірковий комітет із п’ятдесяти Лідерів обере 8 учасників, які пройдуть у прямі ефіри.

Протягом усього проекту холдинг StarLightMedia ближче знайомитиме українців із учасниками проекту «Нові лідери» і надаватиме їм медійну підтримку (в ефірі новин на каналах ICTV та СТБ вийде по одному сюжету про кожного з п’ятдесяти Лідерів; просування проекту і його учасників на сайті NOVILIDERY.COM  і в соціальних мережах).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео