Теребовлянська «Нива» здобула перемогу в Підволочиську (фото)

dscn6068

У 5-му турі вищої обласної ліги у Підволочиську зустрілися місцевий «Збруч-Агробізнес» та теребовлянська «Нива». У загалом рівному поєдинку, не просту перемогу здобули гості з Теребовлі – 2:1.

Матч розпочався з нетривалої розвідки під час якої команди обмінялися дальніми ударами. Спершу це зробив теребоволянець Віктор Масікевич, а згодом гравець «Збруча» Андрій Донець. Лише на 21-й хвилині відбувся перший удар у ствір воріт. Це зробив Богдан Слоневський, однак його постріл був не сильним і м’яч без проблем забрав до рук голкіпер «Збруча» Сергій Чиж. А справді реальний небезпечний момент організували господарі на 25-й хвилині. Теребовлянці на лінії штрафного майданчика залишили самого Андрій Малащука, який пробив поруч зі стійкою. А через хвилину зобов’язаний був забивати Дмитро Познанський. Після подачі з правого краю Андрієм Капеланом, форвард «Збруча» завдав удару в дотик, однак голкіпер «Ниви» Віктор Ольховий витягнув м’яча з ближньої «дев’ятки».

 На 42-й хвилині  мав 100-відсотковий момент Познанський. Малащук зробив діагональ у напрямку лінії штрафного майданчика. Донець вкотре виграв верхову дуель та скинув м’яча під удар Познанському. Однак Дмитро замість того, щоб завдавати удару низом, взявся перекидати м’яча і довжелезний Ольховий розставивши руки став на його шляху.

На 60-й хвилині поряд зі стійкою пробив один з лідерів «Ниви» Богдан Слонецький. А на 71-й хвилині знову ідеальний момент отримав Познанський, передачу якому виконав Богдан Коза. Однак Дмитро пробиваючи головою без жодного опору з боку суперників та ще й з лінії воротарського майданчика, примудрився потрапити м’ячем прямо у кіпера Ольхового.

dscn6245
dscn6245

А перемогу гостям під завісу матчу принесла масова атака за п’ять хвилин до завершення основного часу. З лінії штрафного майданчика у стійку спершу поцілив Тарас Гром’як, на підборі першим виявився Віктор Масікеивч, котрий прострілив вздовж воріт, а вже Олександр Бегашов переправив м’яча у порожні ворота метрів з трьох (1:2,  пишуть на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Ірина Нагірняк

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео