У День захисту дітей для тернополян підготували чимало цікавих подій

1 червня  о 14:00 на Театральному майдані Тернополя мешканці та гості міста зможуть долучитися до цікавих заходів. Цьогоріч захід акцентуватимуть не тільки на розважальній програмі, а й на поширенні інформації про права дітей.

Заходи до Міжнародного Дня захисту дітей проводять кожного року. Все більше організацій долучаються до створення цікавої програми. До прикладу, до проведення заходів цього року долучилася громадська організація «Ділові українські жінки». Активісти організують фотовиставку під назвою «Дитинство одне для всіх».

– Направлена фотовиставка буде на адаптацію особливих дітей у суспільстві, – розповіла Олеся Чванкіна віце-президент ГО «Ділові українські жінки». – Ми представимо полотна, на яких зображені діти з особливими потребами поруч зі своїми однолітками. Цією акцією ми хочемо підтвердити інклюзію особливих діток в нашому суспільстві і створити їм адаптаційне середовище сприятливе для того щоб вони комфортно себе почували.

Долучаються  волонтери від тернопільського благодійного фонду «Карітас», які представлять декілька різних локацій для дітей. Учасники зможуть проявити свої творчі здібності, розважитись, а також навчатися.  Також о 18:00 у Тернопільському драматичному театрі імені Т. Шевченка тернополяни обиратимуть «Міні-міс-2019».

До слова, у разі несприятливих погодних умов локації перенесуть в Український дім «Перемога».

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео