Віра Олександрович

Кременець здався і заплатить Тернополю за «свою» дитину

Проект рішення «Про затвердження договору про передачу і прийняття міжбюджетних трансфертів на 2019 рік» буде у порядку денному 35-ї сесії Тернопільської міської ради у четвер, 6 червня.

Автор цього документу – начальниця міського управління освіти й науки Ольга Похиляк. І робить вона такі подання вже не вперше (читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Pohylyak
Pohylyak

Цього разу йтиметься про договір щодо передачі та прийняття міжбюджетних трансфертів на 2019 рік між Кременецькою міською радою і Тернопільською. Контроль за виконанням рішення традиційно покладуть на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів (голова – Михайло Ібрагімов).

Власне, на такий крок підуть із метою забезпечення оплати отриманих освітніх послуг, наданих дошкільними навчальними закладами одній-єдиній дитині - Владиславу Малевичу. Малеча відвідує Тернопільський дошкільний навчальний заклад №2, хоча зареєстрована в  Кременці. З казни цього міста і заплатять у 2019 році 12 150 грн. Власне, те саме було й торік. Але сума у документі тоді фігурувала інша - 4 тис. 860 грн.

До речі, строк дії договору - із дати його підписання обома сторонами до 31 грудня 2019 р.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео