Віра Олександрович

Плани: дві земельних ділянки у Тернополі виставлять на торги

Відразу дві ділянки несільськогосподарського призначення у Тернополі пропонують через аукціон перетворити на… парковки. Причому площі у двох мікрорайонах виділили – різні.

Перший проект рішення –  «Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 1,39 га за адресою: вул. Бережанська» уже є на сайті міської ради. Автор цього документу – начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр. Саме він пропонує затвердити проект землеустрою щодо відведення тієї землі під розташування парковки для автомобільного транспорту.

Інший проект – «Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,045 га за адресою: вул. 15 Квітня». Його також оприлюднили 30 травня за подання Віктора Кібляра.

У цьому випадку йдеться про земельні торги у формі аукціону терміном на 10 років під розташування еко-парковки. Що цікаво, після затвердження проекту землеустрою щодо відведення тієї землі вул. 15 Квітня, її пропонують віднести уже до земель житлової і громадської забудови.

Контроль за виконанням обидвох рішень, якщо їх ухвалять депутати, покладуть на заступника міського голови Вікторію Остапчук і постійну комісію міської ради із питань містобудування (голова – Наталія Паньків).

До речі, розпорядження про 35-ту сесію уже є. У четвер, 6 червня, політики можуть розглянути чимало цікавих питань (читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео