Олег Снітовський

До Тернополя привезли золотий мольберт з діамантом та просто  срібний

Заставка77

Юні художники з Тернополя перемогли у престижному міжнародному конкурсі дитячої творчості.

Найвищу нагороду – золотий мольберт з благородного металу та з діамантом отримав юний художник з Тернополя Павло Шачко на

Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Золотий мольберт» у  Львові.

- Торік Павло зі Львова з такого ж конкурсу привіз золоту медаль, тепер є ще одна, найвища нагорода. У номінації «Світ навколо нас» Павло на полотні розміром 70 на 60 см акриловими фарбами відобразив образ Всевишнього. Журі міжнародного конкурсу визнало цю роботу найкращою, - розповів наставник Павла Шачка, заслужений художник України, викладач Тернопільської художньої школи імені Михайла Бойчука Микола Дмітрух.

За його словами, Павло – талановитий юний художник, наймолодший учасник XVIII Рєпінського живописного пленеру у Чугуєві, лауреат першої премії у номінації «Найтворчіша дитина» Всеукраїнської дитячої премії «Диво-дитина’2015».

У Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Золотий мольберт», в якому брало участь майже сто дітей з України, Білорусі, Молдови та Болгарії, нагороду – «Срібний мольберт» отримала школярка з Тернополя, вихованка згаданої художньої школи Катерина Вербіцька, вчителі якої – художники Микола Дмітрух та Соломія Бутковська.

DSC4076 (Copy)
DSC4076 (Copy)

DSC3806 (Copy)
DSC3806 (Copy)

DSC4062 (Copy)
DSC4062 (Copy)

DSC3999 (Copy)
DSC3999 (Copy)

DSC3796 (Copy)
DSC3796 (Copy)

Фото: artclass.lviv.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео