У Гусятинській ОТГ школа отримала сучасний лінгафонний кабінет (фото)

60563248_2347278732194223_982633361354784768_n

Завдяки програмі USAID DOBRE ЗОШ І-ІІІ ст. смт Гусятин отримала сучасний лінгафонний кабінет вартістю більше 10 тис. $.

У 2018 році був проведений капітальний ремонт кабінету іноземних мов за кошти селищного бюджету вартістю 98 тис. 590 грн.

Основна мета проекту - створити найкращі умови для роботи учнів по вдосконаленню навичок володіння іноземними мовами. Сучасне обладнання дасть змогу розвивати інтерес школярів до вивчення іноземних мов, зробить процес навчання незвичним, захопливим, допоможе підтримувати постійне зацікавлення дітей предметом. Цей проект допоможе учителеві підходити до викладання іноземної мови з урахуванням індивідуальних особливостей та можливостей учня.

Даний проект також відповідає концепції “Нової української школи”, в якій велика увага приділяється вивченню та вільному володінню іноземними мовами і сприятиме освоєнню навичок аудіювання на уроках.

Також проект стане в нагоді учням з особливими потребами, оскільки допоможе їм вивчати іноземну мову з урахуванням їх можливостей і фізичних потреб з метою подальшої адаптації у суспільстві, надасть можливість таким дітям реалізуватися в дорослому житті, пише Гусятинська селищна рада ОТГ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео