Телеканал ICTV знімав сюжет про міського голову з Тернопільщини

DSC_0655

Міський голова Чорткова Володимир Шматько другий рік поспіль з-поміж сотень зареєстрованих учасників на телепроекті «Нові лідери», які брали участь у першому етапі голосування, увійшов до п'ятдесяти найкращих і, відповідно, до наступного етапу проекту.

Національний телепроект «Нові лідери» є громадською ініціативою, що покликаний змінити країну за допомогою цікавих проектів людей зі всієї України, програмна мета котрих абсолютно різноманітна.

Володимир Шматько у своїй програмній меті прописав розробити комплекс заходів, які необхідно втілити, аби забезпечити економічний розвиток громади в умовах децентралізації та дати справжній імпульс формуванню спроможних громад, а також акцентував увагу на створенні індустріального парку «Чортків-Захід», концепція якого на стадії затвердження.

DSC_0659
DSC_0659

На думку міського голови, для того, щоб забезпечити економічний розвиток Чорткова, необхідно розробити та запропонувати такі заходи для місцевих громад, як бізнес-інкубатори, індустріальні парки та промислові зони, прийняття програм місцевими радами про компенсацію відсотків або тіла банківських кредитів залучених для розвитку бізнесу, програм підтримки стартапів для охочих розпочати власну справу тощо.

У рамках другого етапу телепроекту – вибору вісімки лідерів – медійна група StarLightMedia ближче знайомитиме українців із учасниками. Кожного дня у програмі телеканалу СТБ «Вікна» та телеканалу ICTV «Факти» показують сюжет про одного із п’ятдесяти претендентів на звання «Новий лідер». Сьогодні, 5 червня, такий сюжет знімали і в Чорткові.

DSC_0653
DSC_0653

– На прикладі свого міста хочу показати, наскільки важливим є прихід іноземних інвесторів, створення індустріальних парків та промислових зон, – розповів журналістам телеканалу ICTV Володимир Шматько. – Мені дуже хочеться, щоб і в Чорткові, і в Україні загалом скоротився потік трудової міграції. Нам потрібно берегти й цінувати молодь, та робити все можливе для того, щоб чортківчани могли працювати та повноцінно жити у рідному місті!

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео