Орест Сарматський

Судитимуть рецидивістів, яких затримали фермери (Агроновини)

0601 (Copy)

Вознесенською місцевою прокуратурою здійснено процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно групи крадіїв, які вчинили ряд крадіжок на території Доманівського та Братського районів Миколаївщини. До угруповання входили 5 жителів Одеси. Повідомляє Вознесенська місцева прокуратура.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно за попередньою групою осіб).

Обвинувальний акт стосовно вказаних осіб 27 травня 2019 р. скеровано до Арбузинського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 12 грудня 2018 р. місцеві фермери помітили підозрілий автомобіль Honda іноземної реєстрації, який декілька днів їздив по вулицях села. Як тільки чоловіки наблизилися до легковику, водій з пасажирами втекли. Фермери покликали на допомогу інших місцевих жителів і повідомили про інцидент в поліцію.

Через кілька годин поліцейські, з допомогою фермерів та місцевих жителів затримали злодіїв біля с.Воронівка Вознесенського району.

З автомобіля одеситів поліцейські вилучили відмички, ломи, рукавички та інші знаряддя злочину.

Затримані особи неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців і затримувалися за вчинення злочинів, в тому числі майнової спрямованості — розбійні напади та крадіжки.

На заході України зберігається загроза масштабного затоплення сільгоспугідь

Подальше підвищення рівнів води на водоймах заходу України загрожує затопленням сільськогосподарських угідь на великих площах та підтопленням будівель. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

- За даними Укргідрометцентру, у зв'язку з очікуваними дощами та зливами 31 травня очікується (продовжується) підйом рiвнiв води над рiвнями на річках, — йдеться у повідомленні.

На річках басейну Західного Бугу (Львівська, Волинська області)  очікується продовження поступового підйому рiвнiв води на 0,1-0,5 м. Подальше затоплення заплавних територій та сільськогосподарських угідь на великих площах.

0602 (Copy)
0602 (Copy)

На рiчках басейну Прип’яті підняття рівня води на 0,1-0,5 м, зберігається можливість подальшого затоплення заплав та с/г угідь.

При сильних зливах у Карпатському регіоні можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку. У Карпатах зберігається загроза утворення локальних селевих потокiв.

Нагадаємо, на Закарпатті підтоплено понад 2 тисячі га сільгоспугідь

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео