Фаворити першої і другої обласних ліг помірялися силами на першому етапі кубка Тернопільщини (фото)

2_EPFe1Po

6 червня, у першому матчі попереднього етапу кубку Тернопільської області зустрілися лідери і фаворити першої і другої обласних ліг – ФК «Вишнівець» та «Медобори» (Зелене, Гусятинський район). У поєдинку, який двічі призупинявся через зливу, мінімальну перемогу святкували вишнівчани – 2:1.

Цілком свідомо гості віддали ігрову ініціативу більш статуснішому супернику. Рахунок у матчі було відкрито у середині першого тайму, послідувала передача на фланг після чого м'яч був завантажений у штрафний майданчик і гравець «Вишнівця» Олександр Понєдєльнік головою ввігнав у ворота зеленян (1:0). Маючи незначні моменти, гості зуміли зрівняти рахунок, Степан Клекот в одному з епізодів виявився найспритнішим на добиванні і пробив по воротах, голкіпер ФК «Вишнівець» Михайло Горліцький наче парирував удар, але м'яч по-зрадницьки вислизнув з рук і залетів у сітку (1:1).

Далі в події на полі втрутилась небесна канцелярія, через проливний дощ арбітру довелось на кілька хвилин відправити команди до роздягалень. Після поновлення гри господарі зуміли втекти у контратаку і їхнього гравця не за правилами у власному карному зустрів капітан «Медоборів» Іван Добривода, арбітр вказав на 11-метрову позначку, яка була впевнено реалізована вишнівецьким нападником Дмитром Галадеєм (2:1). До кінця зустрічі дощ послабшав, але не припинявся, поле увібрало багато води і командам було важко демонструвати якісний футбол. Рахунок так залишився незмінним. «Медобори» зазнали першої поразки в сезоні-2019, проте в цій дуелі ще нічого не втратечено і все вирішиться наступного тижня у Зеленому, зазначає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео