Юні футболісти з Тернопільщини фінішували другими на «Шкіряному м’ячі» (фото)

62352048_886559101679182_3871320195893035008_n

Днями, у Вишневому, що на Київщині завершилися фінальні змагання «Шкіряний м'яч» серед юнаків U-13. Юні тернопільські футболісти із ЗОШ №29 фінішували другими, поступившись у фіналі одноліткам з Харкова – 1:2.

Кращим гравцем у тернопільській команді організатори визнали Олега Співака.

Після завершення фінального матчу відбулася урочиста церемонія нагородження учасників змагань. Усі гравці отримали пам’ятні подарунки від ААФУ, футбольні м’ячі та призи від Української асоціації футболу. Усі команди отримали комплекти ігрової форми. Кращі гравці в кожній з команд та переможці у вправах з елементів техніки гри у футбол були відзначені призами від технічного спонсора фінального турніру.

Нагороди дітям вручили голова Всеукраїнського оргкомітету змагань Андрій Біба – кращий футболіст СРСР 1966 року, перший віце-президент ААФУ Олександр Каденко заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Артамонов.

«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба, зазначають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео