На території Теребовлянської ОТГ триває будівництво двох амбулаторій (фото)

Ambulatoriya_Dolyna-1200x480

У роботі – будівництво двох амбулаторій на території Теребовлянської об’єднаної громади, а саме у селах Ласківці  та Долина. Це два великі сільські населені пункти на Теребовлянщині, які отримали субвенції з державного бюджету на розвиток сільської медицини. 

Орієнтовна вартість будівництва Долинської амбулаторії – 8 мільйонів 627 тисяч гривень. З них 862,738 тис. грн – це співфінансування з місцевого бюджету Теребовлянської ОТГ.

Амбулаторія у Ласківцях вартує 8 мільйонів 599 тисяч гривень. З них – 859,860 тис. грн заплановано виділити з місцевого бюджету, пишуть на сайті Теребовлянської ОТГ.

- Ми радіємо кожному новому проекту, який вдається втілити як спільно з державними фондами та розпорядниками коштів, так і з закордонними парнерами, – зазначає теребовлянський міський голова Сергій Поперечний, – в той же час кожен з таких проектів передбачає від 10 до 50 % співфінансування. А це означає, що нам потрібно постійно нарощувати ресурси місцевого бюджету, контролювати податки, інвентаризувати майно, та водночас – не забувати про людей, котрі повинні мати достатні зарплати, щоб не виїжджати закордон. Маємо вже багато зробленого. Ще більше праці – чекає в найближчі роки. Щоб успішно довершити розпочаті зміни.

Laskivtsi_ambulatoriya
Laskivtsi_ambulatoriya

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео