Оксана Бучко

Під час будівництва підприємець з Тернопільщини привласнив кругленьку суму

гроші

Привласнив 17 000 грн та отримав на неправдивих даних перерахунку ще 420 000 грн підприємець з Тернопільщини. Так він проводив будівельно-ремонтні роботи.  Жителю Борщева інкримінують службове підроблення та заволодіння чужим майном.

Підозру винесли згідно з  ч. 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України слідчі Борщівського відділення поліції повідомили місцевому підприємцю. Чоловікові інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненими повторно та службове підроблення, пише управління поліції Тернопільської області.

Гроші він отримував різними способами. На понад одинадцять тисяч гривень бізнесмен завищив об’єм виконаних робіт, проводячи посилення цегляних стін фельдшерсько-акушерського пункту в селі Глибочок, зайвих шість тисяч гривень поклав до кишені за проведення капітального ремонту будівлі школи в селі Устя, а за відновлення даху та дворових фасадів будівлі так званого народного дому у райцентрі гроші отримав наперед – 420 тисяч гривень були перераховані на підставі підробленого акту виконаних робіт.

Досудове розслідування триває.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео