Юних тернополян запрошують пожити у вишкільному таборі

pic2

З 2 по 7 липня у Таборовій оселі «Соколиця», що на Бережанщині, триватиме вишкільний наметовий табір «Лисоня ім. Івана Гавдиди». Але чому потрібно їхати на нього, що може дати тобі цей табір, 6 днів насиченої програми?

МНК підготував 5 причин, чому все-таки варто поїхати на «Лисоню».

1. Таборове життя.

Саме тут ти дізнаєшся, хто такий бунчужний і комендант, що таке «алярм» та чому так важливо його почути. Заночуєш в палатці та скуштуєш неймовірно смачну, власноруч зготовану на вогні їжу.

2. Нові знання.

Тут немає нудних лекцій чи уроків, на яких ти частенько «клюєш носом». Натомість на тебе чекають захоплюючі гутірки, чудові лектори та дискусії на актуальні теми – саме те, що тобі потрібно аби розширити свій світогляд.

3. Вечірні ватри.

Це одна із важливих частин кожного табору. Вогнище, з якого вилітають схожі на зорі жаринки, спільне співання пісень під гітару і звісно читання таборової пошти – це все і створює затишок та романтику вечорів у таборі «Лисоня».

4. Загартувати тіло і дух.

Програма табору поєднує у собі фізичний, духовний та інтелектуальний розвиток – саме те, що потрібно для того, щоб позбутися страху перед труднощами та виховати у собі сильну особистість.

5. Друзі.

Вишкільний табір – це місце, де ти можеш знайти справжніх друзів та побратимів, або ж самому стати ним. А якщо ти вже їдеш сюди із своїм другом, то це чудова нагода перевірити вашу дружбу та зміцнити її.

І це тільки мала частина усього, що ти можеш отримати під час перебування на таборі. Не вагайся, заповнюй анкету учасника і незабутнє літо гарантоване!

Організатори табору – Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Управління сім`ї та молоді Тернопільської ОДА.

Довідка. «Лисоня» – це табір, на якому вже кілька десятиліть формується майбутнє української держави. Тут молодь може сповна відчути атмосферу таборового життя, випробувати свої сили, здобути безліч нових знань та вірних друзів! Програма поєднує у собі дві складові: фізичне та інтелектуальне навантаження. Долаючи різноманітні випробування молодь вчиться працювати в команді, поглиблює свої знання з історії, ідеології українського націоналізму та роботи в громадському середовищі.

Учасниками табору «Лисоня» можуть стати усі охочі віком від 16 до 23-х років, варто тільки заповнити анкету та виконати всі умови зголошення.

Вибір читачів за тиждень

Відео