Мінер з Львівщини – під слідством

1250013-stalo-vidomo-hto-zaminuvav-reysoviy-avtobus-chervonograd-ternopil

Після отримання достатньої кількості доказів, поліцейські Тернопільського відділення поліції оголосили підозру 31-річному уродженцю Червоноградського району згідно зі статтею 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловік «замінував» рейсовий автобус.

Нагадаємо, подія трапилася 15 травня.  На лінію 102 надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль. На момент дзвінка даний транспортний засіб перетинав село Ігровиця Тернопільського району, пише dosie102.te.ua.

Транспорт зупинили і вибухотехніки перевірили його на наявність небезпечних предметів. Експерти нічого не виявили і автобус продовжив маршрут.

Оперативники встановили особу зловмисника. В автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра. Через неприязні відносини з родичкою чоловік і скоїв протиправне. У справі триває досудове слідство. Відносно фігуранта вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео