Оксана Бучко

Тернополян запрошують на «Дух нашої давнини»

65003701_353400698695657_3915841040904355840_n

Лекції з інтерактивної історії, англійської мови, проектного менеджменту, катехизму, гітари, домедичної допомоги, тиру, художнього мистецтва, бойових мистецтв чекають учасників табору «Дух нашої давнини», який проводять на Тернопільщині 24-30 червня та 12-18 липня. Також ті. Хто потраплять туди, будуть грати в пейнтбол, проводитимуть щоденну ватру з піснями під гітару та надсилатимуть  листи  таборовою поштою.

На таке цікаве та веселе таборування запрошує громадська організація «Дух нашої давнини». Учасниками табору можуть стати діти з будь-якого куточку України, віком від 7 до 18 років. Табір проводиться протягом 5-ти років і організатори раді спостерігати, що до них повертаються знову і знову.

Гостями табору також будуть відомі громадські діячі Тернопільщини , які поділяться своїм досвідом у різних сферах, а зокрема Голик Леся- молодіжний мер Тернополя( про молодіжну політику, важливість діяльності молоді, самомотивацію, мистецтво подорожувати), Віктор Мацикур– тренер із спеціальної підготовки Федерації фрі-файту Тернопільської області, чемпіон світу з жиму лежачи, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України та громадський діяч, Алла Соколовська про волонтерство, як спосіб мислення і стиль життя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео