Тернополянин вкрав майна з чужої квартири майже на 400$

гроші

50-річний тернополянин навіть після того, як поліцейські взяли його на гарячому не припинив промишляти крадіжками з новобудов та дач. Співробітники Тернопільського відділення поліції розпочали щодо зловмисника ще одне кримінальне провадження.

Всередині травня від власників дач, що селі Курники, почали надходити звернення про крадіжки і пошкодження майна. Від дій невідомого зловмисника потерпіли десятеро осіб. Хтось скаржився, що пошкоджені вікна чи вхідні двері приміщень, з половини будинків зникло майно. Через декілька днів поліцейським вдалося вийти на слід зловмисника. Його взяли на гарячому, коли той виходив із одного з дачних будинків.

Днями до поліцейських надійшла заява від власника новобудови, що у Шляхтинцях про те, що з будинку викрадено електроінструменти та інше майно на суму майже 10 тисяч гривень. З’ясувалося, до злодійства причетний 50-річний тернополянин, який перебуває під слідство за крадіжки з дач. У зловмисника вилучено частину краденого майна, повідомили у відомстві. 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу. Поліцейські клопотатимуть про взяття під варту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео