Тернополянам на замітку: як за місяць зробити талію стрункою

талія

Сьогодні у нашій рубриці піде мова про те, як прибрати боки та позбутися декількох зайвих сантиметрів в області живота. А гарний результат ви зможете побачити зовсім скоро, за умови, що будете виконувати рекомендовані вправи щоденно.

І так, перша вправа - бічна планка

Це одна з найдієвіших вправ для тонкої талії. Тож, її обов’язково потрібно виконувати для того, щоб досягнути результату за короткий час. Ефект можна помітити лише за правильного виконання бічної планки.

Далі - скручування в планці

Окрім звичайної планки, ефективною для тонкої талії стане скручування в планці. Необхідно встати у планку і виконувати скручування вліво та вправо. Під час цього намагайтеся доторкнутися стегном підлоги.

Не менш важливою є вправа з хула-хупом

Обруч – це ідеальний помічник для боротьби зі складками на боках. Спершу починати крутити обруч потрібно з 5 хвилин, поступово збільшуючи час до 15 хвилин. Можна також використовувати різні типи обручів.

Вправи з фітболом

Не менш ефективним для стрункої талії є фітбол. Однією з вправ – підйом ніг з фітболом. Для цього необхідно лягти на спину, м’яч зафіксувати стопами. Піднімати фітбол з випрямленими ногами, також можна зробити нахили вліво та вправо по 50 разів на кожну ногу.

Бажаємо успіхів!

Вибір читачів за тиждень

Відео